Personal Fit f Life opent per 1 januari 2019 haar vierde studio. Naast de bestaande studio’s in Den Haag en Delft opent PF4L nu een studio in Rijswijk. Daarom zijn we op zoek naar een Sales Representative die het verschil kan maken.

Heb jij een passie voor verkopen, om mensen te helpen zodat wat ze echt willen ook echt gaan doen? Heb je ambitie? Een aantoonbaar track record in sales? Werk je volgens SPIN? En heb je het in je om jouw werktijden aan te passen aan de targets die je meekrijgt?

Lees dan hieronder verder!

We zoeken:

Vacature  – Sales Representative met een passie voor mensen

Wegens uitbreiding van onze studio’s is Personal Fit 4 Life op zoek naar een ambitieuze, target-driven en vriendelijke Sales Representative voor de verkoop van onze programma’s voor onze studio’s in de regio Den Haag – Delft – Rijswijk.

Personal Fit 4 Life helpt mensen naar een gezondere lifestyle waarbij gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende eten wordt gekoppeld aan meer bewegen met een sterker lichaam dat beter in vorm is. Mensen die wij coachen ontspannen meer en   genieten daarom veel meer van het leven.

Steeds meer mensen waarderen ons Fit for Life programma – waar al meer dan tien jaar mee wordt gewerkt – en daarom groeien we  flink. Omdat we onze cliënten graag optimaal willen blijven helpen, zijn we op zoek naar coaches die passen bij ons programma!

Fit for Life!

Als Sales Representative van Personal Fit 4 Life (PF4L) heb je één kerntaak: het aantrekken van nieuwe klanten voor verschillende studio’s van PF4L, franchisenemer van Personal Fitness Nederland, in de regio rondom Den Haag.

Om dat voor elkaar te krijgen, voer je tevens een aantal voorbereidende taken uit:

  • Bedenken en uitvoeren van activiteiten om leads te verkrijgen (waaronder cross-selling en local store selling)
  • Registratie van leads die uit andere kanalen worden verkregen
  • Contacteren van leads
  • Converteren van leads in afspraken
  • Converteren van afspraken in nieuwe klanten
  • After-sales activiteiten om ervoor te zorgen dat klanten bevestigd worden in de keuze die ze hebben gemaakt.

Wat vind je bij ons?

We onderscheiden ons van sportscholen of andere personal trainingsstudio‘s omdat alles wat wij doen gericht is op het helpen veranderen van het gedrag van onze clienten. Naast dankbare klanten, leuke collega’s, een leuke sfeer en een duidelijke invulling van jouw werkzaamheden, krijg je uiteraard een intensieve inwerkperiode waarin we je alles leren over onze kijk op Fit for Life. Bovenal krijg je naast een basis-salaris een meer-dan-uitstekende bonusregeling, die kan oplopen tot drie keer het vaste salaris.

Ben jij onze nieuwe Sales Representative?

We zoeken een man of vrouw die ons per direct kan helpen. Als je full time beschikbaar bent, dan willen we graag met je praten!

Wat breng jij mee?

Naast een bewezen track record in een functie als verkoper met hoge salestargets breng je uitzonderlijke vaardigheden op het gebied van communicatie en klantenservice mee. Ook heb je een passie voor het overtreffen van salesdoelstellingen. Daarnaast beschik je over een uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in de Nederlandse en Engelse taal.

Bij voorkeur heb je NIMA Sales A diploma maar in ieder geval heb je een aantoonbaar MBO-HBO-niveau (diploma niet noodzakelijk).

Je beheerst de SPIN-verkooptechniek als geen ander en verder vinden we het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt met sport en/of gezonde voeding maar vooral willen we dat je onze wijze van lifestyle  verandering op een enthousiaste en overtuigende manier overbrengt op onze cliënten. 

Ben je geïnteresseerd?

Wil je graag bij ons aan de slag als Sales Representative? En wil je iedere dag bezig zijn met het behalen van je doelstellingen? En woon je in of rond Delft, Rijswijk of Den Haag?

Stuur dan je CV en een filmpje waarin je motiveert waarom jij de Sales Representative bent die wij zoeken. Stuur dit naar marco@pf4l.nl en hij neemt direct contact met je op!

Of bel met Marco Hoogendijk (06 – 1537 3586) en/of met Melih Kaya (06 – 2811 5015).

We kijken ernaar uit je als nieuwe collega te ontmoeten!

 
 
Melih Kaya

Personal Fit 4 Life werkt met het beproefde Fit-for-Life programmavan Personal Fitness Nederland. Dat houdt in dat verandering alleen duurzaam is als je van binnen naar buiten verandert. Daarom coachen we mensen tot het moment dat ze klaar zijn om het zelf te doen.

Word jij onze nieuwe collega?

Melih Kaya

Eigenaar