Personal Fit f Life opent per 1 januari 2019 haar vierde studio. Naast de bestaande studio’s in Den Haag en Delft opent PF4L nu een studio in Rijswijk. Daarom zijn we voor alle vestigingen op zoek naar Personal Coaches die het verschil willen en kunnen maken.

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van mensen, om ze fysiek beter te maken, om ze gezonder te laten eten en om ze te helpen om hun gedrag te laten veranderen? Lees dan hieronder verder!

We zoeken:

Vacature  – Personal Coaches met passie voor gezondheid en bewegen

Wegens uitbreiding van onze studio’s is Personal Fit 4 Life Nederland op zoek naar drie gedreven Personal Coaches voor onze studio’s in de regio Den Haag – Delft – Rijswijk.

Personal Fit 4 Life helpt mensen naar een gezondere lifestyle waarbij gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende eten wordt gekoppeld aan meer bewegen met een sterker lichaam dat beter in vorm is. Mensen die wij coachen ontspannen meer en   genieten daarom veel meer van het leven.

Steeds meer mensen waarderen ons Fit for Life programma – waar al meer dan tien jaar mee wordt gewerkt – en daarom groeien we  flink. Omdat we onze cliënten graag optimaal willen blijven helpen, zijn we op zoek naar coaches die passen bij ons programma!

Fit for Life!

Als Personal Coach begeleid je klanten naar een gezondere en fittere lifestyle. Dat doe je door te coachen op het gebied van beweging, voeding en gedrag. Tijdens wekelijkse sessies met cliënten inspireer je ze over beweging, leer je ze alles over gezonde voeding en help je ze met korte, maar intensieve trainingen.

We hebben daarbij maar één doel: een gezondere lifestyle en een permanente gedragsverandering!

Wat vind je bij ons?

We onderscheiden ons van sportscholen of andere personal trainingsstudio‘s omdat alles wat wij doen gericht is op het helpen veranderen van het gedrag van onze clienten. Naast dankbare klanten, leuke collega’s, een leuke sfeer, een prima beloning en een duidelijke invulling van jouw werkzaamheden, krijg je uiteraard een intensieve inwerkperiode waarin we je alles leren over onze kijk op Fit for Life!

Ben jij onze nieuwe personal coach?

We zoeken drie personen die ons per direct kunnen helpen. Als je beschikbaar bent voor 10 uur per week en je wilt dat in de toekomst uitbreiden naar 24 uur per week, dan willen we graag met je praten!

 

Wat breng jij mee?

Naast een plezierig karakter ben je ook gewoon gekwalificeerd. Je hebt een afgeronde sport en/of voedingsopleiding als CIOS, ALO, Fitness B, Personal trainer of NASM én je hebt verstand van gezonde voeding.

Verder vinden we het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt met sport en/of gezonde voeding maar vooral willen we dat je onze wijze van lifestyle  verandering op een enthousiaste en overtuigende manier overbrengt op onze cliënten. 

Ben je geïnteresseerd?

Wil je graag aan de slag als personal coach? En wil je iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en coachen naar een permanente gezonde levensstijl? En woon je in of rond Delft, Rijswijk of Den Haag?

Stuur dan je CV en een filmpje waarin je motiveert waarom jij de Personal Coach bent die wij zoeken. Stuur dit naar marco@pf4l.nl en hij neemt direct contact met je op!

Of bel met Marco Hoogendijk (06 – 1537 3586) en/of met Melih Kaya (06 – 2811 5015).

We kijken ernaar uit je als nieuwe collega te ontmoeten!

 
 
Melih Kaya

Personal Fit 4 Life werkt met het beproefde Fit-for-Life programmavan Personal Fitness Nederland. Dat houdt in dat verandering alleen duurzaam is als je van binnen naar buiten verandert. Daarom coachen we mensen tot het moment dat ze klaar zijn om het zelf te doen.

Word jij onze nieuwe collega?

Melih Kaya

Eigenaar