Het verhaal van onze klanten

Madelon Noltee-Sewalt

“De opoffering is het me meer dan waard geweest. Ik voel me nu gewoon heel goed. Ik ben 20 kilo afgevallen en voel me veel fitter. Ik kan weer leuke kleren aan, lekker shoppen in leuke winkels. Maar dat ik me weer vrolijk voel, dat ik weer overal zin in heb, dat is het beste van wat er dit jaar gebeurd is.”

Henk Lemckert

"Mijn spierkracht in armen en benen is fors toegenomen, ik blijf goed op gewicht, het cholesterol % is gedaald en nu werken we ook hard aan de mobiliteit van die scheve schouders. Mijn buik is verdwenen, ik sta rechter en fitter in het leven en train zelfs voor de Urban Trail!" .

Rogier Kooper

"Mijn coach weet mij wekelijks te motiveren zodat ik mijn doelstellingen haal. De variërende trainingen van mijn coach, de voedingsadviezen en het wekelijkse persoonlijke contact heeft mij gemotiveerd om gezonder te eten, meer te bewegen, en positiever in het dagelijks leven te staan"

Gülcan Atalay

"Ik ben nu een jaar bezig en ben zeer tevreden hoe ik tot nu toe begeleidt ben door mijn coach. Voordat ik begon aan het programma woog ik rond de 98 kg, na 3 maanden woog ik 93 kg en 9 maanden later ben ik nu 72 kg. Qua kleding ben ik van maat XXL naar maatje M gegaan. Ben lichamelijk en geestelijk zo veranderd, kan weer genieten van mijn leven! "

Mikayil Schouten

"Inmiddels kan ik zeggen dat ik mijn doelstellingen ruimschoots gehaald heb en lekkerder dan ooit in m’n vel zit! De oude doelstellingen hebben ruimte gemaakt voor nieuwe uitdagingen en zelfs Corona heeft mij niet weerhouden te bereiken wat ik nodig had. Integendeel juist. Tot op de dag van vandaag ben ik blij met mijn keuze en de weg die ik ingeslagen ben! "

Richard en Ina Banis

"We houden van het goede leven, lekker eten en een lekker biertje of wijntje. Die omslag was moeilijk te maken. Nu zitten we in een patroon waarin we haarfijn weten hoe, wat en wanneer we eten. Zelfs zonder erbij na te denken. De menu’s worden tegenwoordig uitgeprint en dienen niet langer meer als leidraad maar als boodschappenlijst!”

Nienke Reyneveld

"Mijn coach heeft mij stap voor stap begeleidt en aangespoord. Nu een jaar later, en meer dan 20 (!) kilo lichter, heb ik veel meer energie en vind mezelf weer een leuke vrouw! Ik heb nu zoveel meer positieve energie. Dat werkt ook door op de mensen om me heen en op mijn werk. Ik heb zelfs een nieuwe liefde gevonden!"

Peter van Andel

"Als ik bedenk over hoeveel overtollig gewicht ik dagelijks meesjouwde, dan is het niet verwonderlijk dat ik nu makkelijker beweeg. Ik was 40 kilo te zwaar, daar zijn inmiddels al aardig wat kilo’s vanaf! Het rondsloffen is veranderd in stevig doorstappen. Ik heb meer energie en kan weer meer dingen aanpakken."

Evelien Schalks

"Eind september 2019 stond er een hele andere dame voor de spiegel dan nu. Nu zie ik een mooie afgeslankte dame vol met zelfvertrouwen en durf mezelf weer aan te kijken en volop te genieten van alle kleine dingen. Mijn doelen heb ik dik en dubbel bereikt. Die 10 kg is zelfs bijna 17 kg geworden en hier ben ik super trots op!!"

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!
Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

Heb je na het lezen van het verhaal van onze klanten ook interesse in wat we voor jou kunnen betekenen en wil je meer informatie over ons Fit for Life programma? Doe de lidmaatschapstest en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. We kijken ernaar uit om je te helpen!